Airco service

AirconditioningAirco Service nodig?

Autobedrijf Toon van Eijk heeft hooggekwalificeerd personeel en lage kosten. Laat uw airco tijdig controleren en voorkom tal van vervelende problemen.

Lees ook onze airco tips >>

Kom langs voor een Gratis Airco Check

De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Kom daarom langs voor een gratis aircocheck en weet direct waar u aan toe bent.

Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 500 euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik.

Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ alerter reageren en tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepaalt uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt. Wist u dat de luchtkwaliteit in de auto soms wel 6 keer meer verontreinigd is dan de buitenlucht?

Wij zorgen dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Wij beschikken over een speciaal controle- & onderhoudsprogramma voor aircosystemen, uitgevoerd door onze airco-specialisten.

Wij adviseren u daarom een jaarlijkse controle en eens per 2 jaar een airco service beurt.

 

Kom dan even langs of maak een afspraak!

 

Airco Services

Mocht u airco toe zijn aan een reiniging of onderhoudsbeurt, dan kunt u gebruik maken van deze voordelige tarieven:

Met Airco Reiniging & Fresh wordt de airco gereinigd van bacteriën, gisten en schimmels met Conditioner Treatment en tevens voorzien van een frisse geur.

€ 35,-

Met de Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen en gerecycled*, volgens officiële STEK-eisen. Uw airco werkt en koelt weer optimaal! U kunt de Airco Servicebeurt ook voordelig combineren met Airco Fresh.

€ 99,-

Met de Airco Servicebeurt Compleet  Compleet wordt het koudemiddel van uw airco vervangen en gerecycled*, volgens officiële STEK-eisen. Bovendien wordt uw airco gereinigd (Airco Fresh). Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes.
*Recycling op basis van koudemiddel R134a

€ 99,-

En met interieurfilter € 139,- 

 

Kom langs of maak een afspraak!