Auto weetjes, Nieuws en tips, Skoda nieuws

Download de Skoda App

En ben voorbereid. Bijvoorbeeld bij pech onderweg.

Met de ŠKODA service app heeft u de meest praktische informatie over uw ŠKODA binnen handbereik. Heeft u zich altijd al afgevraagd wat dat ene lampje op uw dashboard betekent, wilt u direct een afspraak inplannen voor de werkplaats of heeft u een aanrijding gehad en wilt u ter plaatse weten wat u het beste kunt doen?

De antwoorden op deze vragen en andere nuttige tips die mogelijk van pas komen zijn terug te vinden in deze app!

Overzicht App

  • Skoda-Service-appDashboard; hier vindt u een overzicht van de verschillende waarschuwingslampjes. Op deze manier kunt u eenvoudig te weten komen wat er aan de hand is en wat u daaraan kunt doen.
  • Werkplaats afspraak; Zelf online voor uw ŠKODA een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk en direct in de planning van uw ŠKODA-dealer.
  • Doe-het-zelf; hier zijn enkele doe-het-zelf tips terug te vinden, zoals het wisselen van een wiel of het meten van het oliepeil.
  • Dealer locator; via Wifi of GPS kunt u eenvoudig zien welke ŠKODA-dealer er bij uw bestemming van dat moment in de buurt is. Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde ŠKODA-dealers. Met één druk op de knop kunt u vervolgens zien hoe u naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.
  • Brandstof locator; Op zoek naar een tankstation bij u in de buurt? Met de locator vind u snel en makkelijk het juiste station. Niet alleen voor diesel en benzine, maar ook voor CNG (aardgas).
  • Mobiliteitsservice; de pechhulp van ŠKODA. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.
  • Vertalen; we hebben voor u de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).
  • Meld schade; heeft u een aanrijding gehad, hier kunt u direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in uw voorruit? Vanaf deze pagina kunt u direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij uw ŠKODA-dealer.
  • Parkeren; speciaal voor onze loyalty klanten, de VerrassendŠKODA leden, hebben we een directe link naar de Park-line app gemaakt.

Kortom een handig hulpmiddel voor iedere ŠKODA-rijder!

Deze applicatie vereist iOS 4.3 of hoger en minimaal een ARM v7 processor (3GS of nieuwer).

Meer weten over de skoda app