Over ons

Bedrijfsgegevens:

Toon van Eijk BV
Adres: Binnenweg 7, 2411 NN, Bodegraven
Telefoon: 0172 – 65 19 45
E-mail: info@toonvaneijk.nl
KvK: 63006421
Algemene voorwaarden

Ons bedrijf

Autobedrijf Toon van Eijk in Bodegraven denkt actief met je mee. Als officiële Škoda-service partner zorgen wij ervoor dat je iedere dag onbezorgd mobiel bent, op een manier die perfect past bij jouw manier van leven. Onze hoogstaande service, up-to-date vakkennis en betrouwbare kwaliteit staan volledig tot je beschikking.

Oprechte betrokkenheid

De concrete mobiliteitsbehoefte van onze klanten is altijd ons uitgangspunt. Wil je bijvoorbeeld weten welke onderhoudsbeurt je auto nodig heeft, welke accessoires er zijn of overweeg je de aankoop van een nieuwe Škoda of betrouwbare occasion? Samen en in overleg bekijken we relevante opties, met als doel een oplossing die naadloos aansluit op je wensen. Wij vinden dit vanzelfsprekend: maatwerk advies vanuit oprechte betrokkenheid.

Wij helpen je graag

Wil je dus meer weten over bijvoorbeeld garantievoorwaarden, onderhoudsprijzen of de diverse fraaie Škoda -modellen waaronder de schone en zuinige Greenlines en zakelijke varianten met gunstige bijtelling? Heb je een vraag over andere onderdelen van onze zeer complete dienstverlening? Of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op of kom langs. De deur staat wijd open.

 

john-3

Historie

In 1967 is Toon van Eijk gestart met zijn garage in het landelijk gelegen plaatsje “De Meije”.
In 1994 is het bedrijf verplaatst naar de Binnenweg 7 in Bodegraven, waar het een centrale ligging heeft gekregen: op 5 min. rijden vanaf de N11 en A12, op loopafstand van trein en bushalte en dicht bij het gezellige centrum van Bodegraven.

In 1995 zijn wij met het universele autobedrijf gestart als de Škoda Service Dealer in de regio.
Wij bedienen Škoda klanten in onder andere Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Gouda.